Kerstboom versieren op de Bikolaan i.s.m. betrokken partners en basisscholen De Bonte Pael en De Waterhof

Afgelopen vrijdag 8 december was het zover, de jaarlijkse kerst traditie voor de Bikolaan: De kerstboom op de Bikolaan versieren met creaties die gemaakt zijn door de leerlingen van basisschool De Bonte Pael en De Waterhof en uiteraard organiseerde SWD dit niet alleen, maar met veel betrokken partners (organisaties en ondernemers) uit de wijk. De kerstboom is dit jaar bekostigd door alle ondernemers van Buitenhof en Tanthof ondernemersvereniging, het is een supermooie en hoge kerstboom geworden.

De leerlingen van De Waterhof hadden de eer om de eerste (zelf)versierde creaties in de kerstboom te hangen, dit deden de leerlingen met veel plezier en ze hadden mooie versieringen gemaakt met vrolijke kleuren. Ook hebben de leerlingen gave kerstversieringen gemaakt van ijsstokjes die zij in de boom konden hangen. Als alle leerlingen iets in de kerstboom hadden gehangen kregen zij nog een lekker mandarijntje mee. Er liep ook nog een hulp-kerstman rond die de leerlingen hielp met de ballen in de kerstboom te krijgen, want de takken beginnen best hoog en sommige kinderen konden er niet goed bij. Uiteraard wilden ze allemaal met de kerstman op de foto. Daarna waren de leerlingen van De Bonte Pael aan de beurt, zij hadden ook mooie versieringen gemaakt die zij allemaal in de kerstboom konden hangen onder het toeziend oog van de kerstman. Ook hebben zij zelfs nog 3 mooie kerstliedjes gezongen naast de kerstboom, echt heel erg leuk.

Kim’s Bakery, een bewoonster op de Bikolaan had voor alle ouders/verzorgers en al het andere publiek dat kwam kijken naar het versieren van de kerstboom weer mooi kerst cup cakes gemaakt