Kerstboom geplaatst op de Bikolaan

Vanmorgen vroeg stond de leverancier van de 7 meter hoge kerstboom al op de Bikolaan. Elk jaar is het de traditie om een kerstboom op de Bikolaan te laten plaatsen en daaromheen een mooi kerstproject te organiseren samen met betrokken partners en basisscholen uit de wijk.

Ook dit jaar is het weer gelukt om een kerstboom inclusief verlichting op de Bikolaan te zetten, dit jaar wordt deze volledig gesponsord door ´Buitenhof en Tanthof ondernemersvereniging’, hartelijk dank hiervoor. De afgelopen jaren stonden er kerstbomen van 4 tot 5 meter hoog, nu eentje van maar liefst 7 meter.

Het kost dan ook enige tijd om de kerstboom te plaatsen, maar het is uiteraard gelukt en hij staat er heel mooi bij. Vrijdag 8 december komen de kinderen van basisschool De Bonte Pael en De Waterhof de kerstboom inhangen met zelfgemaakte versiering. Houd onze website in de gaten voor alle info.

Uiteraard zijn alle wijkbewoners en ouders/verzorgers van de leerlingen, van harte welkom om zelf iets in de boom te hangen op vrijdag 8 december, er is gratis koffie, thee, iets lekkers voor bij de koffie en gezellige kerstmuziek.