3-jarig bestaan Stichting Welbevinden Delft

3 jaar geleden is SWD opgezet vanuit een bewonersinitiatief, we zijn begonnen voor de jeugd, in J.C. De Border, die vooral veel rondhing in de wijk en overlast veroorzaakten. Dit hebben wij opgepakt en hebben in deze 3 jaar al veel successen mogen boeken, de overlast in ontzettend vermindert en door het doorzettingsvermogen vanuit het bestuur en vrijwilligers is SWD uitgegroeid tot een begrip in de wijk, niet alleen voor de jeugd, maar ook wijkgericht.

Vandaag was het dan zo ver, ons 3-jarig bestaan en dit moest gevierd worden, niet alleen met SWD, maar ook met alle betrokken partners, politiek Delft, ondernemers, vrijwilligers, oud bezoekers en oorspronkelijke oprichters van J.C. De Border en buurtbewoners uit de wijk, én in de avond met de jongeren.

Het was een gezellige middag, er was zelfs een filmploeg en fotograaf aanwezig die alle mooie momenten vastlegden. Er werden mooie woorden gesproken door Wethouder Schrederhof en ook de Burgemeester mw. van Bijsterveldt was aanwezig. Er stonden lekkere, gezonde hapjes en drinken.

SWD is ontzettend trots op wat het in 3 jaar bereikt heeft.

Iedereen hartelijk dank voor jullie bezoek vandaag aan SWD.