Halloween 2023 Bikolaan

Wat was het ontzettend gaaf om dit met wijkbewoners te doen: Halloween Tanthof West. Als eerste willen wij vanuit SWD onze complimenten geven aan de hele organisatie die Halloween Tanthof West zo goed en secuur hebben georganiseerd, petje af en ontzettend bedankt hiervoor. Bijna 400 kinderen hadden zich aangemeld, 95 aanbelhuizen en alle andere ouders en bewoners die door de wijk liepen was zo mooi om te zien. Hoe iedereen op zo’n avond zo betrokken is.

Voor de organisatoren van de Bikolaan begon de dag al lekker vroeg, toen de tent van 8 meter op het plein werd neergezet konden de buurtbewoners invulling geven aan het thema: Alice in Wonderland. Een bewoner van de Bikolaan (Kim, van Kim’s Bakery, die ook al die lekkere verse koekjes had gebakken) heeft het thema bedacht en heeft de afgelopen tijd met haar kinderen hard geknutseld aan de leuke invulling van de tent. Iedereen heeft hard gewerkt om de tent op tijd af te krijgen, dit was op zich wel gelukt alleen moesten we ons ook allemaal nog snel even omkleden, dit duurde iets langer dan gedacht.

Maar iedereen was om 18:30 uur buiten. St. Perspektief heeft voor de koffie en thee gezorgd, en er was limonade. Iedereen kon zelfstandig door de tent heen lopen, sommige dachten dat het heel eng zou zijn en durfde niet en andere liepen of renden er dapper doorheen.

In alle straten van Tanthof West was het ontzettend druk en gezellig, de ene nog enger of gekker verkleed dan de andere. Omdat er ook hele kleine kinderen meeliepen hebben we het dit jaar niet zo eng gemaakt, dat wordt volgend jaar wel anders Whoehahahahahhaha