Straatfeest en buurt BBQ op de Bikolaan

Vanmiddag was er een supergezellige buurt BBQ op de Bikolaan, georganiseerd door Delft voor Elkaar, Gemeente Delft, Perspektief en Stichting Welbevinden Delft.

Alle buren en buurtbewoners konden aanschuiven voor leuke gesprekken en lekker eten. Ook de kinderen hoefde zich vandaag helemaal niet te vervelen, voor hun stond er een grote stormbaan en lagen er verschillende spellen, ook het oudhollandse spel sjoelen.

Er kwam nog een lieve buurvrouw met een heleboel waterijsjes voor alle kinderen, wat een lekkere verkoelende verrassing was dat.

Rond 16:30 uur ging de BBQ aan en er zaten al veel mensen midden op het grasveld op de Bikolaan. De buurtbewoners gaven aan dat zij dit soort activiteiten vaker zouden willen in de toekomst.

Onze dank gaat ook uit naar de vrijwilligers die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt.

Voor de volgende wijkgerichte activiteiten zijn wij op zoek naar enthousiaste buurtbewoners die ons hierbij willen helpen en ondersteunen. Hoe meer buurtbewoners er willen helpen hoe vaker en hoe groter we leuke activiteiten en/of projecten kunnen organiseren ons onze mooie wijk Tanthof.

Opgeven als vrijwilliger kan via email: info@swdelft.nl