Op bezoek bij basisschool De Waterhof Oost

Vanmorgen zijn we met TEAM TANTHOF naar basisschool De Waterhof geweest in de Lepelaarstraat in Tanthof oost. Team Tanthof bestaat uit jongerenwerkers en de buurtsportcoach van de wijk Tanthof. Laten we iedereen even voorstellen:

Buurtsportcoach Rensy (Haaglanden Beweegt) Jongerenwerker Yasin (Delft voor Elkaar) Jongerenwerker Patrick (Stichting Welbevinden Delft) Jongerenwerker Nicole (Stichting Welbevinden Delft) Jongerenwerker Vanessa (Stichting Welbevinden Delft)

Om alle kinderen uit de wijk te bereiken gaan we als 1 team eerst naar alle basisscholen in de wijk Tanthof, vanmorgen hebben we kennis gemaakt met de eerste school wat ontzettend leuk is, zo kunnen we informatie geven aan de kinderen van alles wat er in Tanthof georganiseerd wordt voor de jeugd en dan weten de leerlingen de volgende keer wie we zijn en dat zij altijd naar ons toe kunnen komen voor voor al onze activiteiten en/of vragen of ideeën.

De kinderen opperden al een aantal leuke ideeën voor activiteiten in de wijk, die we gezamenlijk kunnen gaan organiseren, ook werden er ideeën aangedragen voor het verbeteren van de skatebaan bij De Border. Een aantal leerlingen waren ontzettend enthousiast en wilde gelijk een bezoekje brengen aan J.C. De Border.

i.v.m. de AVG van de leerlingen zijn er geen foto’s gemaakt.