Voor alle wijkbewoners uit Tanthof, jong en oud!!

Deelname aan deze dag is gratis, evenals koffie, thee, limonade, water en iets lekkers

De inschrijvingen voor The Hunt (1 april) gingen zo ontzettend hard, dat je je nu alleen nog in kan schrijven op de reserve lijst, vaak vallen er jongeren af op de dag zelf, dus je maakt nog kans! Kom gewoon langs op de dag zelf, er is vast wel een plekje over.

Voor de kinderen onder de 12 jaar organiseren wij die dag ook weer leuke activiteiten rondom J.C. De Border. Er is een stormbaan, je kan een eigen politie t-shirt maken, er zijn een aantal crea bea tafels en er is een gave escape room.

Ook alle ouders en wijkbewoners zijn deze dag van harte welkom op het “Border terras” aan de voorzijde van De Border (als het goed weer is😉) Je kunt gewoon lekker genieten van een kop koffie of thee, maar mocht je nog informatie willen en/of brengen over bepaalde onderwerpen dan zijn onze samenwerkingspartners in de buurt voor een praatje.

SWD wil alvast alle vrijwilligers bedanken die zich hebben opgegeven en zich in willen zetten bij deze gave activiteiten op maandag 2e paasdag, het wordt vast een hele gezellige dag.

Organisatoren: Politie Delft, wijkagenten, Plusmarkt Tanthof, Gemeente Delft, Delft voor Elkaar, Handhaving Delft, Buurtsportcoaches en SWD.

Adres waar The Hunt start/eindigt en waar alle andere activiteiten georganiseerd gaan worden: J.C. De Border Abtswoude 2 2622NA Delft (schuin tegenover kinderboerderij Tanthof)