In de middag een FIFA toernooi samen met Haaglanden Beweegt georganiseerd en in de avond een wijk bbq i.s.m. het Vreugdevuur Tanthof.

Om half 2 begonnen we met het FIFA toernooi, er was een leuke opkomst en de sfeer was ontzettend gemoedelijk en sportief. De grote winnaar van verleden keer deed ook weer mee om zijn titel te verdedigen.

Er zijn hele leuke potjes voetbal gespeeld en bij de meesten ging de score best gelijk op, alleen zag je vanaf het begin al een beetje wie er ging winnen, hij was ontzettend goed en scoorde veel met zijn team.

De winnaar was geen bekende, maar hij had wel terecht gewonnen.

Daarna was het tijd om alles klaar te zetten voor de wijk BBQ in samenwerking met Het Vreugdevuur Tanthof. Er kwamen veel tieners en jongeren op deze avond af, ook zijn er nog even 2 partners van Delft voor Elkaar langs geweest. Op en af kwamen er wat wijkbewoners kijken wat er allemaal gaande was en zo kwamen we ook in gesprek met deze mensen, het was een geslaagde avond. Om 21:00 heeft SWD opgeruimd en was het mooi geweest voor de vrijwilligers die al de hele dag bezig waren geweest.

Foto’s van de bbq volgen later……