Meivakantie 8 mei

Vanmorgen waren de vrijwilligers alweer vroeg bezig met het opzetten van de meivakantie activiteiten voor de wijk, zoals ieder jaar gebeurt dat bij J.C. De Border. Samen met TimTom (attractieverhuur) werd de Giant stormbaan van maar liefst 45 meter opgezet in de voetbalkooi, maar ook werden er leuke picknicktafels en banken neergezet voor de bezoekers.

Om 12:00 uur gingen de activiteiten van start, helaas begon de middag met wat motregen, maar ondanks dat het aan het begin regende was het toch al druk, de jeugd had er weinig last van in de 45 meter lange stormbaan. na een uurtje stopte het met regenen en werd het steeds drukker.

Ook stond er voor de allerkleinsten weer een klein springkussen en kon je bij de creabea tafels zelf gave zonnebrillen versieren, je eigen petje ontwerpen en maskers maken. de tafels werden zo druk bezocht dat alle activiteiten spullen al om 15:00 uur op waren wat nog niet eerder is voorgekomen. Hierbij hebben de vrijwilligers van SWD geïmproviseerd en wat extra spullen gebruikt die normaal gesproken voor inloopmiddagen e.d. gebruikt wordt. Dus iedereen kon daarna nog 2 uur lang creatieve creaties maken.

Er was gratis koffie en thee voor de volwassenen en water en limonade voor de jeugd, ook werden er tosti’s gemaakt door onze vrijwilligers en uitgedeeld tijdens de activiteiten, dit viel in goed aarde bij onze bezoekers.

Aan het einde van de middag hebben alle vrijwilligers top geholpen met opruimen en zag de omgeving van J.C. De Border er weer netjes en opgeruimd uit.

Wij willen TimTom bedanken voor hun hulp en ook alle vrijwilliger die er weer een fantastische meivakantie van weten te maken, voor de jeugd, maar ook wijkgericht.