Maaltijden uitdelen 2e kerstdag

26-12-2020 tweede kerstdag

In samenwerking met Delft voor elkaar en Perspektief heeft Stichting Welbevinden Delft tijdens kerst meegeholpen met een sociaal betrokken project in de wijk Tanthof in Delft.

Cliënten van Perspektief, eenzame/kwetsbare ouderen, en mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, konden op tweede kerstdag een heerlijke gratis maaltijd ophalen in het oude DA pand op de Bikolaan in Delft.

De aangeboden maaltijd bestond uit een bak met 3 verschillende soorten vis, een Turkse pizza, een bak salade, verse tomaten of uien soep, een drankje, en een broodje.

Het project komt voort vanuit Perspektief die samen met Delft voor elkaar en de werkgroep Biko Boeit de maaltijden hebben verzorgd, Stichting Welbevinden Delft heeft voor de verse tomaten en Perzische uien soep gezorgd.

Bewoners uit de werkgroep Biko Boeit en stichting Welbevinden Delft hebben de maaltijden uiteindelijk uitgedeeld aan de doelgroepen uit de wijk Tanthof in Delft.

Een zeer dankbaar en ook geslaagd sociaal betrokken project, Perspektief, Delft voor elkaar, en bewoners uit de werkgroep Biko Boeit, bedankt voor een fijne samenwerking en op naar nog veel meer sociaal en maatschappelijk betrokken projecten in de toekomst.

Mocht je willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, scan dan de QR-code hieronder.