Een mooi gebaar van jongeren

2 weken geleden kwam er een hulpvraag binnen bij SWD van een alleenstaande dame van 80 jaar die zelf haar tuin niet meer kan onderhouden, zij vroeg aan de telefoon of SWD misschien iemand kon regelen die mw. haar tuin wat op wilde knappen, schoonmaken, en winterklaar maken.

De dame woont niet in de wijk Tanthof waar de doelgroep van SWD huisvest, maar uiteraard wilde SWD het dit keer graag doen, SWD stelde het opknappen van de voor en achtertuin voor aan een aantal jongeren (bezoekers van J.C. De Border) en hier werd direct op een positieve manier op gereageerd.

Vandaag zijn daarom we met 4 ‘jongeren’ vrijwilligers van SWD deze dame gaan helpen, Mw. vond het ontzettend fijn dat er op haar hulpvraag in werd gegaan door SWD en haar tuin was in de middag weer mooi, schoon en opgeknapt, Mw. was ontzettend tevreden met haar opgeknapte tuin.

SWD en uiteraard ook de dame zijn ontzettend trots op de jongeren die dit wilde doen en zich hier vrijwillig voor inzette op hun vrije zaterdag, SWD vind het ook zeer positief dat onze jongeren zich zo nu en dan in willen zetten voor anderen mensen uit de wijk Tanthof en dit keer buiten onze wijk.

Wil je ook doneren voor leuke activiteiten voor de jeugd en onze sociaal maatschappelijk projecten dat kan via de banner hieronder.