Editie 5 van De Zotte Zomer Weken was geweldig

Eindelijk was het dan zo ver, de zon zou de hele dag gaan schijnen. Vroeg in de ochtend waren alle vrijwilligers al druk bezig met de opbouw van editie 5 van De Zotte Zomer Weken. Alles werd weer in het werk gesteld om de activiteiten om 12:00 van start te laten gaan. Vandaag waren er 2 grote stormbanen (van TimTom), er waren kleine activiteiten en uiteraard stonden er weer crea bea tafels. Zoals iedere activiteit van SWD stond er gratis koffie, thee, limonade en iets lekkers klaar.

Om 12:00 begonnen de activiteiten, stukje bij beetje werd het steeds drukker en er hing een gezellige vrolijke sfeer. Bij de stormbanen was het ontzettend druk met kinderen, die vermaakten zich prima, zelfs ouders en opa’s en oma’s renden mee over de stormbanen.

Bij de crea bea tafels kon je vandaag mooie of leuke schilderijen maken, ook stond er een tafel waar iedereen een fotolijstje kon maken, het werd zelfs zo druk dat er niet voldoende schilderijtjes waren, waarna de vrijwilligers overgingen op puzzels maken, deze waren blanco en kon iedereen zelf iets moois van creëren.

Aan het einde van de middag was er ook nog een buurt bbq, iedereen kon zich inschrijven. Om 16:00 ging de bbq aan, het was ontzettend gezellig, iedereen zat aan de tafels met elkaar te praten en eten, ook buurtbewoners die elkaar niet kennen.

Na de bbq hebben alle vrijwilligers gezamenlijk nog even gegeten en gezellig na gekletst, het terrein weer opgeruimd en netjes achtergelaten.

Zie alle foto’s

Volgende week onze 6e en laatste editie van De Zotte Zomer Weken met een superleuke braderie, een zanger en kleine stormbaan voor de kids.