Wijk inloop met gratis activiteiten

De wijk-inloop is bedoeld voor iedereen uit de wijk Tanthof en omgeving. Iedereen is welkom om even bij ons binnen te wandelen in J.C. De Border en te komen kijken wat SWD allemaal bereikt heeft, waar SWD mee bezig is en wat SWD in de toekomst nog wil bereiken voor de jeugd, maar ook wijkgericht.

SWD had als activiteiten herfst/Halloween cup cakes versieren, 1 voor jezelf en 1 voor iemand uit de wijk, pompoenen uithollen en versieren voor de Halloween avond. Er kon gratis verse pompoensoep gegeten en gehaald worden (met brood), de plusmarkt Tanthof gaf gratis desserts weg en iedereen kon een lekkere cup cake eten of meenemen die de tieners hadden gemaakt (De tieners hebben laten zien dat zij graag openstaan voor verbinding met de wijk en ‘iets maken’ voor een ander). Uiteraard was er ook gratis koffie, thee en limonade.

Het was druk met het aantal tieners, helaas was het niet druk met bewoners uit de wijk, dat is jammer aangezien de meeste mensen niet precies weten wat SWD in J.C. De Border allemaal doet voor de jeugd en wijkgericht.

Dhr. Stoop van Hart voor Delft en dhr. Visser van het CDA (Delft) lieten hun betrokkenheid bij De Border en de wijk zien, zij namen even de tijd voor een gezellig praatje en een bakkie koffie.

De tieners wilde ook graag eens verse pompoensoep proeven, het is natuurlijk een kwestie van smaak, maar bijna iedereen vond het lekker.