De laatste zomervakantie activiteit van J.C. De Border Summer Vibes, Big Border Bazaar was fantastisch.

De ochtend begon voor alle vrijwilligers vroeger dan de afgelopen weken, om 9:00 uur stond iedereen zondag vroeg paraat om de marktkraampjes op te zetten. De vrijwilligers hebben zo hard gewerkt, dat de marktkramen binnen een uur al waren opgezet. Rondom De Border werden ook alle activiteiten klaar gezet, alle kraampjes waren verhuurd en om 11:00 uur konden de huurders hun kraampje invullen en klaarmaken.

Om 12:00 uur ging de muziek aan, gratis koffie, thee, limonade en een koekje stonden klaar en de bazaar/markt kon beginnen, het werd al snel druk en iedereen was enthousiast, het werd zo ontzettend druk bij de activiteiten dat we er een kraampje bij moesten plaatsen.

De hele dag door liepen er bezoekers tussen alle kraampjes te snuffelen, er stond van alles, 2e hands spullen, sieraden, cupcakes, zeepjes, broodjes knakworst, broodjes kipkerrie enz. het zag er ontzettend gezellig uit.

Voor de kinderen hadden we een stormbaan, en sommige bezoekers speelden een potje jeu de boules, er was ook een grote boomstam waar vooral de jongeren wedstrijdje deden wie de spijker in zo min mogelijk slagen in de boomstam zou slaan, verder kon de jeugd gratis happy stones verven, tasjes stiften, maskers maken, en hun nagels laten lakken.

Erg leuk ook dat Frank Visser lijsttrekker van het CDA, en onze samenwerkende partners De Rode Fenix even langs kwamen bij onze laatste editie van J.C. De Border Summer Vibes om de sfeer te proeven.

Rond 17:00 uur had iedereen zijn kraampje weer afgeruimd en konden alle vrijwilligers de marktkramen weer afbouwen, wat zij enorm snel gedaan hadden, toen alles klaar en opgeruimd was hebben de vrijwilligers nog heerlijk broodjes kip kerrie gegeten en een toost gedaan op een mooie zomervakantie met J.C. De Border Summer Vibes.

Aan het einde van de middag kwam Delftse zanger Mart Winkel een optreden geven ter afsluiting van 6 mooie weken Summer Vibes, uiteraard bracht dat nog meer gezelligheid en veel mensen stonden mee te zingen met zijn nummers, 17:30 uur heeft Martin de zomeractiviteiten afgesloten.

Over de gehele dag zijn er ongeveer 250 bezoekers geweest wat ons totaal aantal bezoekers van 6 edities J.C. De Border Summer Vibes op ruim 1400 brengt, dit is ongelooflijk veel en SWD wil dan ook alle bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid bij onze zomervakantie activiteiten van Summer Vibes bij J.C. De Border.

SWD wilt uiteraard ook alle vrijwilligers en mensen die alle activiteiten mede mogelijk hebben gemaakt ontzettend bedanken voor hun enthousiaste inzet, zonder hen hadden we niet zulke grote wijkactiviteiten aan kunnen bieden zoals deze zomervakantie. Het was een enorm succes en SWD hoopt dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft gehad tijdens alle activiteiten.

Kijk onder de donatie banner voor alle foto`s.

Donate € -