Herfstvakantie activiteit in de wijk Tanthof

Vanmorgen om 10:00 uur stonden alle enthousiaste vrijwilligers weer klaar om er een mooie dag van te maken, we hadden een grote opblaasbaar klimkussen die met sterke mensen opgezet moest worden, deze was maar liefst 8 meter hoog en omdat het best hard waaide is er iemand van het verhuurbedrijf bij gebleven, zodat hij goed in kon schatten wanneer het te hard zou gaan waaien om de opblaas klimwand te laten staan.

Om 13:00 uur begonnen de activiteiten, zo stonden er weer creatieve tafels en voor de allerkleinsten een springkussen, omdat zij niet op de hoge klimkussen konden, er stond weer gratis koffie, thee, limonade en wat lekkers….

Het was best een beetje fris, maar de tieners en jongeren hadden er geen last van, aangezien zij het prima naar hun zin hadden en alleen maar aan het klimmen en klauteren waren en de kleintjes alleen maar aan het springen.

Om 17:00 uur waren de activiteiten weer ten einde en begonnen alle vrijwilligers weer met afbouwen, dit duurde deze keer wat langer, omdat het grote klimkussen ontzettend zwaar was en veel attributen had.

Het was een ontzettende drukke middag, heel veel nieuwe gezichten uit de wijk gezien en ontmoet, leuk dat het bereik nog steeds uitbreidt.