Mooi weer en een grote opkomst bij de eerste grote zomeractiviteit van ‘J.C. De Border Summer Vibes’.

Gistermiddag was het dan eindelijk zover, SWD organiseerde de eerste grote zomeractiviteit van ‘J.C. De Border Summer Vibes’, de eerste editie was waterpret met een buikschuifbaan van 18 meter en een tobbedansbaan van 18 meter, maar ook waren er nog vele andere kleinere activiteiten.

Al vroeg in de morgen waren alle vrijwilligers van SWD bezig met het opzetten van alle activiteiten rondom J.C. De Border en de water attracties in de voetbalkooi, ook werd er druk gewerkt aan het horeca pleintje waar gratis limonade, jus de orange, en snoep en koek te verkrijgen was.

Om 12:00 uur waren we er klaar voor en kon de dag beginnen, in de ochtend scheen de zon al behoorlijk en het beloofde een mooi en zonnige dag te worden, ook ontzettend leuk dat wethouder jeugd Joëlle Gooijer al bij het openen gezellig langs kwam om te kijken en de sfeer mee te proeven.

Bij de buikschuifbaan was het al meteen erg druk en de kinderen gleden door het sop over de baan, helaas hadden we niet genoeg waterdruk om ook de waterbak aan het einde van de tobbedansbaan snel genoeg vol te krijgen, waardoor deze nog even niet open kon aan het begin van de dag.

De jeugd ging daarop lekker in de waterbak zitten en wachtte spelend tot hij voller werd, om 14:15 uur is de baan alsnog open gegaan zodat de jeugd naar beneden kon glijden met de banden, echter na een uur bleek toch dat de bak niet vol genoeg met water zat dus moest hij weer even dicht, hierna is iedereen gewoon glijdend zonder band van de glijbaan gegleden en is alles goed gegaan.

Ook bij de kleinere attracties was het lekker druk, zo werd er veel gebruik gemaakt van de jeu de boule baan en vooral door de jongere jeugd, maar ook de verschillende bal spellen en het stoepkrijten werden goed gebruikt.

Het was mooi om te zien dat er zoveel kinderen, tieners, jongeren, en ouders op de eerste zomeractiviteit zijn afgekomen want over de gehele dag zijn er ongeveer 300 bezoekers langs geweest, we hebben dan ook vele blije gezichten en druk spelende jeugd gezien.

Dit jaar hebben we een EHBO post bij onze activiteiten en SWD was dan ook heel blij met onze vrijwillige EHBO`ster Gunou Mahmoud die zo nu en dan een klein ongelukje moest helpen verzorgen, ook kwam wijkagent Marianne gezellig nog even langs in de middag en waren er ouderen vanuit de wijk kijken die zichtbaar genoten van alle leuke dingen en de spelende jeugd.

De ontzettend leuke eerste zomeractiviteiten dag van ‘J.C. De Border Summer Vibes’ is tot stand gekomen door de grote inzet van alle aanwezige vrijwilligers en betrokkenen van SWD, door het attractie bedrijf TIMTOM, en door de DK groep, dankzij hen hebben wij iedereen een top dag kunnen bieden.

Op naar editie 2 van J.C. De Border Summer Vibes aankomende zaterdag 23 juli van 12:00 uur tot 17:00 uur met de Wipe Out Sweeper en de Bungee Run.

Kijk onder de donatie banner voor alle foto`s en video`s die gemaakt zijn, mocht u niet op de foto of video willen staan neem dan contact op met stichtingwelbevindendelft@gmail.com.

Donate € -
Donate € -

Alle donaties komen te goede aan de te organiseren activiteiten voor tieners, jongeren, en ouderen.