Vandaag stond SWD op de informatiemarkt wonen voor senioren in de wijk Tanthof.

Een aantal maanden geleden is er door de BHTD gevraagd of Stichting Welbevinden Delft ook zou willen deelnemen aan de informatiemarkt, omdat SWD ook staat voor verbinding in de wijk, en vooral de verbinding tussen de jeugd en ouderen.

SWD organiseert vaker wijkgerichte activiteiten om het wederzijdse respect tussen jong en oud te verbeteren en de verbinding tussen deze doelgroepen te vergroten.

Vrijdagmiddag hebben de tieners de helft van de 80 cupcakes versierd, in de avond hebben de jongeren de andere 40 cupcakes versierd, natuurlijk mocht ook iedereen er 1 voor zichzelf maken. De cupcakes zijn speciaal voor deze markt bereidt, om gratis uit te delen aan de bezoekers van de markt.

Zaterdagmiddag heeft SWD van 13:00-16:00 uur op de informatiemarkt gestaan, wethouder Mw. Schrederhof opende de markt.

Er was live muziek, andere informatieve kraampjes, eten en natuurlijk onze cupcakes, alle bezoekers vonden ze er ontzettend gezellig uitzien.

Een aantal jongeren (bezoekers) uit J.C. De Border kwamen ook nog even langs en kregen een lesje scootmobiel rijden. Bedankt alle bezoekers van SWD voor het maken van de cupcakes, en hartelijk dank aan de organisatie van de informatiemarkt, dat SWD hieraan deel mocht nemen.

Donate € -