Ondanks de regen een geslaagde afsluiter van Tanthof Beach met The Final Edition.

Zondag 29 augustus was het voor de laatste keer Tanthof Beach, zes weekenden achter elkaar organiseerde SWD grote activiteiten rondom J.C. De Border om de jeugd, maar ook volwassenen, ouders, bewoners van het Tanthof, en ouderen, die bv. niet op vakantie konden toch elke keer weer een leuk vakantiegevoel te geven, deze keer hadden we The Final Edition.

Bij The Final Edition had SWD een levend tafelvoetbal spel geregeld bij Verhuurbrigade uit Naaldwijk, er was karaoke, een beperkte vorm van disc golf, en een heerlijke BBQ, SWD had nog meer activiteiten maar helaas moesten we die door de harde wind en regen cancelen.

Wat wel heel leuk was, is dat een jongere, zijn vader, en een vriend bij de karaoke een mooie show weggaven door lekker te zingen en iedereen een leuke middag te bezorgen, dit was super omdat het ondanks de regen toch nog erg druk was, over de gehele dag waren er zeker 100 tot 150 bezoekers.

Onder de bezoekers waren er ook twee uit de politiek zoals Bram Stoop (Hart voor Delft) die erg veel voor SWD en het vrijwilligerswerk dat we doen opkomt, en ook Stefano Duijkeren (CDA) was aanwezig die een vaste bezoeker is van onze activiteiten en in het Tanthof woont.

De jeugd had het uiteraard weer dik naar hun zin op de laatste editie van Tanthof Beach en het levend tafelvoetbalspel werd dan ook veel gebruikt, ook het disc golf en zelfs de karaoke werd door de jeugd mee gedaan en iedereen had het weer helemaal naar hun zin.

Ook van de BBQ werd heerlijk genoten door de vele bezoekers, SWD had veel vlees gehaald, salade, broodjes, drinken, enz. wat de bezoekers gratis konden pakken, hier werd goed gebruik van gemaakt en bijna alles was op, ook leuk om te zien dat een twee ouders mee hebben geholpen door 6 dozen met ijsjes te geven aan alle bezoekers, dit was uiteraard een mooi gebaar.

SWD vond het super leuk om de 6 edities van Tanthof Beach te mogen organiseren, we hebben erg veel positieve feedback gehad van bewoners, ouders van de jeugd die bij ons komen, ouderen, en ook veel instanties hebben aangegeven heel erg blij te zijn met de aanpak van SWD.

Wij willen iedereen bedanken voor het komen en steunen, en uiteraard weer een groot dankwoord naar onze groep vrijwilligers die deze keer uit jongeren zelf bestond, steeds meer vrijwilligers willen helpen en ook de jongeren trekken steeds meer naar SWD toe, iets wat wij uiteraard erg fijn vinden.

Wij hopen dan ook dat er snel een beslissing zal gaan vallen dat SWD door kan gaan met het uitrollen van het sociaal maatschappelijke plan in J.C. De Border waar we nu een half jaar mee bezig zijn en wat een zeer groot succes is.

Voor nu eerst een weekje bijkomen op een wel verdiende vakantie, wij zijn dan ook op woensdag 1 september en vrijdag 3 september gesloten en zullen er weer zijn op woensdag 8 september van 14:00 tot 17:30 uur voor de tieners, en van 19:00 tot 22:00 uur voor de jongeren.

Kijk hier voor alle foto`s in het foto album.

Donate € -