Tanthof Beach Vakantiegevoel was een feestje voor jong en oud.

Zaterdag 21-08-21 was het dan zover voor Tanthof Beach editie 5 Vakantiegevoel, het was weer een leuke en gezellige dag met de grootste opkomst tot nu toe, er zijn over de gehele dag tussen de 150 en 200 bezoekers langsgekomen, kleine kinderen met ouders, tieners, jongeren, en ook ouderen.

Veel bezoekers van Tanthof Beach editie 3 Waterfestijn gaven aan dat ze de buikschuifbaan van 18 meter erg leuk vonden en vroegen of SWD deze nog een keer konden regelen, natuurlijk hebben we naar onze bezoekers geluisterd en was deze buikschuifbaan op editie 5 wederom van de partij.

Ook had SWD een gave Pitch Burst gehuurd, hierbij zat je op een stoel en had je een ballon met veel water boven je hoofd hangen, als iemand dan de bal in de roos gooide kreeg degene onder de ballon een liter ‘koud’ water over zich heen, dit heeft uiteraard voor ontzettend veel lol gezorgd en niet alleen de jeugd durfde het aan, maar ook jongeren en de volwassen ouders gingen er onder zitten.

We hadden een leuke midgetgolfbaan van 9 holes waar bezoekers hun golf skills op konden uitproberen, er waren veel kinderen die met hun vader of moeder en opa’s en oma’s een potje wilde spelen, het was best moeilijk maar iedereen had het erg naar hun zin.

Naast onze vele activiteiten hadden we ook nog onze Jeu de Boules baan die weer in trek was bij jong en oud, en ook daar werden weer vele potjes gespeeld.

Omdat het zulk lekker weer was had SWD de waterpistolen ook weer neergezet en de jeugd en volwassen waren elkaar weer flink aan het nat schieten, iedereen die in de buurt kwam werd volledig nat gespoten, er stonden ook 2 zwembaden waar veel ouders zaten met hun kinderen.

I.v.m het warme weer heeft SWD liters drinken uitgedeeld en in de middag kreeg elke bezoeker ook nog een lekker waterijsje en er waren broodjes knakworst voor de liefhebbers, het was dus weer een zeer geslaagde editie waarbij SWD de vele bezoekers een leuke vakantiedag hebben bezorg.

Uiteraard wil SWD weer een groot dankwoord uitspreken voor alle vrijwilligers die hebben geholpen deze dag tot een succes te maken voor jong en oud, zonder vrijwilligers is dit alles niet mogelijk, dus grote dank voor jullie inzet!

Klik hier voor alle foto`s in het foto album.

Wilt u een bedrag doneren voor het continueren van onze activiteiten voor de jeugd of andere activiteiten, dan kunt u op onderstaande link drukken en zelf uw gewenste bedrag invullen.

Donate € -