Weer een geslaagde 3e editie van de Summer Vibes zomervakantie activiteiten van SWD bij J.C. De Border

Alle enthousiaste vrijwilligers verzamelden zich al vroeg bij J.C. De Border, het was al zonnig en iedereen had er ontzettend veel in. Het verhuurbedrijf TimTom kwam ook op tijd om samen de 2 mega stormbanen op te zetten, de Take Out stormbaan en de Battle stormbaan. Er werden weer 3 zwembaden gevuld, er werden allerlei andere spellen neergezet en de omgeving werd versierd. Het zag er allemaal top uit.

Om 12:00 uur was SWD klaar en konden de gratis activiteiten beginnen voor de bezoekers, langzamerhand stroomde de bezoekers binnen, er kwamen kinderen, ouders, tieners, maar ook opa en oma’s en andere wijkbewoners een bezoekje brengen aan de Summer Vibes activiteiten.

Er werd gratis koffie, thee, limonade en water geschonken, en iedereen kon iets lekkers halen, ook werden er broodjes frikandel (ook halal) uitgedeeld door onze vrijwilligers, kinderen en volwassenen, klommen, sprongen en baanden zich een weg door stormbanen, ook de zwembaden werden goed gebruikt en zorgde voor heerlijke afkoeling voor de kids, maar ook oma’s waren in en rondom de zwembadjes te vinden.

Van alle andere spellen werd ook goed gebruik gemaakt en iedereen was wel ergens mee bezig. Veel bezoekers gingen op het gras langs de voetbalkooi zitten op een kleedje in het zonnetje, dit zag er ontzettend leuk en zomers uit. Rond 16:00 uur begon het een klein beetje te druppelen (regen), maar dat was zo weinig en dat mocht de pret niet drukken.

Om 17:00 uur stopten de activiteiten en hebben de vrijwilligers alles weer netjes opgeruimd en het verhuurbedrijf geholpen met de mega stormbanen op te ruimen. Over de gehele dag zijn er rond de 200 bezoekers langs geweest. Het was weer een geweldige dag. En ook dit keer weer complimenten gekregen van onze bezoekers, dat het rustiger en schoner is in de omgeving van J.C. De Border en mensen vinden het fijn dat er weer activiteiten voor de wijk worden georganiseerd.

Volgende week organiseert SWD de 4e gratis editie Summer Vibes bij J.C. De Border met in de voetbalkooi lasergame (7+) en op het grasveld een stormbaan (alle leeftijden). Ook staat er een tafel waarbij iedereen een cupcake mag versieren op zijn/haar eigen manier, en er staat er een tafel klaar om happy stones versieren, uiteraard staan er ook een aantal andere spellen klaar.

Onder de doneerknop staan alle foto’s, mocht u toch bezwaar hebben dat u op de foto op de site staat, laat dit dan even aan ons weten via: stichtingwelbevindendelft@gmail.com

Donate € -