Editie 3 van De Zotte Zomerweken

Zoals de afgelopen 2 weken was ook vandaag de weersvoorspelling niet gunstig voor de activiteiten, terwijl de vrijwilligers weer hard aan het werk waren om alles op tijd op te bouwen begon het hard te regenen, helaas konden zij even niet verder met het opbouwen en begonnen de activiteiten iets later dan gepland.

Er stond een grote tobbedans, dat is een waterglijbaan waar je vanaf kon glijden met een band of zonder band, waarna je in een grote bak water terecht komt. Er stond een groot schuimkanon om de glijbaan onder te spuiten zodat je nog harder naar beneden kon glijden, dit was geweldig.

Ook was er voor de jongere kinderen een leuk caribbean schuim bad, hierin kwam je helemaal onder het schuim te zitten in een grote bak.

Uiteraard waren er ook weer 2 crea bea tafels voor de creatievelingen, waarbij er weer volop geverfd en getuinierd kon worden.

Er stond zoals gewoonlijk weer gratis koffie, thee, limonade en vandaag kreeg iedereen een lekkere pannenkoek. Het weer viel aan het begin van de middag erg tegen dus bleef het rustig, naarmate de zon meer ging schijnen werd het steeds drukker, desondanks hebben alle deelnemers het goed naar hun zin gehad. Alle vrijwilligers van SWD maken er ondanks de slechte weersvoorspellingen toch altijd weer een feestje van.

Volgende week de 4e editie van De Zotte Zomerweken met een multiskyswing, luchtkussen en andere leuke creatieve activiteiten, nu hopen op een mooie (zonnige) dag.

Foto album: