De laatste meivakantie activiteit voor de wijk was weer tof.

Vandaag was de laatste meivakantie activiteit, er stond een grote indoor lasergame area in de voetbalkooi naast J.C. De Border. Naast deze grote activiteit organiseerde SWD een tal van kleine activiteiten van de allerkleinsten, maar ook aan de andere doelgroepen werd gedacht, zo kon je een bloempotje schilderen of versieren en daarna een leuk plantje uitzoeken en in het bloempotje stoppen, leuk voor thuis. Ook kon je een textieltasje versieren, leuk als bijvoorbeeld een gymtas of boodschappentasje.

Om 13:00 uur kon iedereen gebruik maken van alle gratis activiteiten, er was een gezellig achtergrond muziekje en er was gratis koffie, thee, limonade en iets lekkers te verkrijgen bij de vrijwilligers en stagiaire die deze dag het eten en het drinken verzorgde. De lasergame area was vooral leuk onder de kinderen van 7-12 jaar, maar ook ouders en opa’s en oma’s deden mee met een potje lasergame.

Het was een leuke drukke dag en SWD heeft gemerkt dat er bij deze meivakantie activiteiten veel nieuwe gezichten waren, uiteraard kwamen ook onze vaste bezoekers even langs. Ondanks alle regen in de meivakantie was het vandaag een mooie, droge dag.

De vrijwilligers en betrokkenen hebben het ook deze meivakantie weer allemaal mogelijk gemaakt om voor de wijk en alle doelgroepen een mooi activiteitenprogramma neer te zetten.