Darts Clinic met Toernooi (12-16 jaar) Entree Gratis

Op woensdag 10 maart 2021 zal stichting Welbevinden Delft een Darts Clinic met toernooi organiseren voor tieners in de leeftijd 12-16 jaar in wijkcentrum De Border in het Tanthof in Delft.

Uiteraard zal deze middag gehouden worden met de geldende COVID-19 maatregelen, door deze maatregelen zal er een verplichte inschrijving zijn.

Inschrijven kan via een mail naar, stichtingwelbevindendelft@gmail.com

Tijdens de Darts Clinic zullen de spelregels van het darten worden uitgelegd door 2 ervaren darters, er wordt geoefend, en zullen er verschillende kleine toernooitjes georganiseerd worden.

DEELNAME, TOEGANG, LIMONADE, EN HAPJES ZIJN GRATIS!

De 1e, 2e, en 3e plek bij het 301 toernooi krijgen een beker, de 1e plaats krijgt daar een mooie pijlen set bij, verder is er een prijs voor de hoogste score met 3 pijlen, een prijs voor wie het dichts bij de bull gooit, en een troostprijs.

Alle Darts prijzen worden gesponsord door https://ronsdartsworld.nl/

Alle limonade en hapjes worden gesponsord door PLUS Tanthof op de Bikolaan.

Door de Covid-19 maatregelen kan Stichting Welbevinden Delft op dit moment alleen beginnen met elke woensdagmiddag van 13.00-17.00 een activiteit te organiseren voor de tieners in de wijken Tanthof west en oost in Delft.

Mochten de Covid-19 maatregelen versoepeld worden dan zal er ook op elke vrijdagmiddag van 15:00-17:00 uur een inloop zijn voor de tieners, wij hopen daarna langzaam uit te kunnen breiden naar de gehele week van 15:00-17:00 uur.

Mocht je willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, scan dan de QR-code hieronder.