Het was een geslaagde meivakantie activiteit

Vanmorgen waren de vrijwilligers van SWD al vroeg aanwezig om alles voor te bereiden voor de leuke meivakantie activiteiten van vandaag. Er komt een grote bungee trampoline, deze is voor alle leeftijden, daarnaast zijn er nog andere activiteiten zoals cupcakes versieren, happy stones maken, jeu de boules, een tafel waar je nieuwe spellen kunt spelen en andere kleine buiten-spelletjes.

Toen alle vrijwilligers druk bezig waren met de voorbereidingen begin het hard te regenen, gelukkig stopte dit na een poosje en hadden we nog tijd genoeg om alles op te zetten. Attractie verhuur TimTom was er ook om de bungee trampoline op te zetten en te begeleiden, heel fijn de samenwerking met hen.

Om 13:00 uur was het dan zover, de activiteiten voor de hele wijk kon beginnen. Het begon allemaal wat rustig (vanwege de motregen) naarmate de regen minder werd en stopte werd het ontzettend druk. Er was gratis koffie en thee voor onze volwassen bezoekers en limonade voor de kinderen met een koekje en een appel. Ook was er tijd voor iets lekkers en een waterijsje, want van al dat springen op de trampoline hadden de meeste mensen/kinderen het warm.

Aan de tafel waar je een cupcake kon versieren met allemaal lekkers was het druk, niet alleen kinderen kwamen een cupcake maken, maar ook volwassenen. De happy stone tafel werd ook goed bezocht en er kwamen veel mooie creatie’s uit, hopelijk zijn er veel happy stone’s in de wijk verstopt. Er stond ook een tafel met ‘nieuwe’ spellen waar je in groepsverband aan mee kon doen, erg leuk.

Het was een gezellige middag en de activiteiten werden weer druk bezocht.

Om 17:00 uur was de activiteitenmiddag ten einde en konden alle vrijwilligers de boel opruimen. TimTom was ook nog een poosje bezig met het aftuigen van de hele bungee trampoline. SWD hoopt dat iedereen een leuke middag heeft gehad. SWD bedankt alle vrijwilligers en betrokkenen voor deze 1e meivakantie activiteit