Dit was alweer de laatste editie van De Zotte Zomer Weken bij J.C. De Border

Wat een geweldige dag was het vandaag, alle vrijwilligers begonnen vanmorgen vroeg al om de markt op te bouwen, dit was best een zware klus met al het getil en gesjouw, maar alles stond weer op tijd klaar voor de leukste braderie van Tanthof. Er hadden zich meer mensen aangemeld voor een kraam dan vorig jaar, ook is er op al onze socials reclame gemaakt en stond de braderie 6x in de Delft op zondag vermeld.

Rond 11:00 uur konden de kraamhouders hun kraampje opbouwen en om 12:00 uur stond iedereen klaar om te beginnen. Er was gratis koffie, thee, water en limonade voor iedereen. Op de tafel bij het horeca plein stonden tafels met alle prijzen voor de loterij. Alle prijzen zijn gesponsord door betrokken ondernemers uit ons mooie Delft, hiervoor wilt SWD hun ontzettende grote dank naar uitbrengen. Voor de loterij kon iedereen de hele dag loten kopen. Er stonden verschillen kramen, van 2e hands tot tupperware, van cupcakes tot xxl frikandel en nog veel meer…..

Naast de braderie stond er ook weer een stormbaan voor de jeugd, de braderie werd goed bezocht en het was ontzettend gezellig, de Delftse zanger Mart Winkel was ook van de partij en zong ondertussen zijn geweldige nummers.

Ook waren er weer crea bea tafels waar er getekend werd, je kon een eigen t-shirt ontwerpen en je nagels konden worden gelakt

Om 16:00 uur was het dan zover, de loterij begon en iedereen stond klaar met zijn/haar loten hopend dat hun nummertje zou vallen op 1 van de geweldige prijzen. Er waren zo’n 35 prijzen te winnen, zoveel verschillende mooie prijzen. Mart Winkel deed de loterij uitreiking, super gedaan. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan activiteiten en projecten van SWD voor de jeugd, maar ook voor wijkgerichte projecten voor alle leeftijden.

Na de loterij was het tijd om alles weer op te ruimen en af te bouwen, dit ging best snel omdat er kraamhouders waren die ook een handje mee wilde helpen met het afbouwen van de kramen.

Aan de andere kant van De Border werd er ook druk gewerkt door een aantal mensen, zij waren bezig om weer iets moois te maken van het graffiti bord en een aantal andere kregen een workshop in graffiti spuiten.

Toen iedereen klaar was kwam het besef dat de vakantie activiteiten ten einde waren voor 2023, hierop hebben we met een aantal vrijwilligers, die aanwezig waren, nog even na gepraat. We kwamen er met zijn allen op uit dat er 3 geweldige weken tussen zaten, maar dat er ook 2 weken bij waren waarbij ‘het weer’ een grote rol speelde en die activiteitendagen een beetje in het water vielen (letterlijk en figuurlijk), desalniettemin waren de weken die droog en zonnig waren ontzettend goed bezocht en de sfeer is altijd gezellig geweest, ook op de dagen dat het weer ons in de steek liet.

Alle vrijwilligers ontzettend bedankt voor jullie betrokkenheid en hulp de afgelopen weken, samen sta je sterk en we hebben het toch maar weer gefixt voor de wijk en heel goed en fijn met elkaar samengewerkt.

Houd onze website goed in de gaten voor alle activiteiten en projecten van SWD, in J.C. De Border voor de jeugd en volwassenen/ouderen, maar ook in de wijk zelf voor wijkgerichte activiteiten en projecten voor alle leeftijdscategorieën.

Bekijk hier alle foto’s van de braderie: