2e Editie De Zotte Zomerweken

De dag begon met flink wat regen, ook bij het opbouwen van alle activiteiten was het bijna niet droog, ondanks het slechte weer hebben alle vrijwilligers toch doorgezet en om 12:00 uur stond alles weer klaar.

SWD had een Giant stormbaan van maar liefst 45 meter, ontzettend gaaf en je was dan ook wel even bezig om door de stormbaan heen te kunnen. De regen stopte gelukkig, alleen bleef het flink waaien, waardoor er meerdere keren goed met elkaar werd overlegd of de activiteiten door konden blijven gaan.

Er waren ook weer crea bea tafels, hier konden mensen en kinderen van alle leeftijden een masker maken of bloempotten schilderen en daarna een leuk bloementje erin planten. Er was gratis koffie, thee, limonade en een tosti.

Helaas begon de wind rond 14:00 uur harder aan te wakkeren. Wegens de harde windkracht 6 hebben wij vanmiddag om 14:30 helaas moeten besluiten om de stormbaan vroegtijdig af te breken. Het was niet meer veilig voor de kinderen om op de stormbaan te spelen en de veiligheid van onze bezoekers staat altijd voorop. Het waaide zo hard dat ook alle maskers, bloempotjes en verf de lucht in vlogen, helaas was het niet meer verantwoord om de activiteit door te laten gaan.

Uiteraard was het tot die tijd wel ontzettend gezellig.

Volgende week de 3e editie van De Zotte Zomer Weken bij J.C. De Border. Neem wel je zwemkleding en een handdoek mee, want we hebben water attracties. Tot zaterdag 29 juli (12:00-17:00)