Laatste dag van 2021, oliebollen bakken voor wijkbewoners

Vandaag is het de laatste dag van het jaar, dit betekent het jaar mooi afsluiten met de jeugd, vrijwilligers en wijkbewoners.

Vorige week hebben we de wijkbewoners die op 2e kerstdag een gratis maaltijd kwamen halen een voucher gegeven om gratis oliebollen op te halen vandaag bij J.C. De Border. Een aantal wijkbewoners kwamen dan ook de oliebollen ophalen, maar ook andere wijkbewoners hadden dit vernomen, dus zij kwamen ook een heerlijk oliebolletje halen.

Vanmorgen zijn we al vroeg begonnen met de voorbereidingen. Vanaf 14:00 uur begon het gezellig druk te worden op het voorplein. J.C. De Border zelf was gesloten, er kon niemand naar binnen voor activiteiten.

Er stond een gezellig muziekje op, er kwamen tieners (maar ook nog jongere kinderen met hun ouders), jongeren, oud bezoekers van J.C. De Border en wijkbewoners. De vrijwilligers waren verse oliebollen aan het bakken en iedereen kon dan ook genieten van een lekkere oliebol en wat te drinken.

De sfeer was ontzettend gezellig. Ook de wijkagenten van Tanthof kwamen even buurten, evenals een aantal medewerkers van de handhaving die natuurlijk ook een oliebol aangeboden kregen.

Om 17:00 uur was het voor Stichting Welbevinden Delft tijd om, na een zeer drukke periode, J.C. De Border voor dit jaar af te sluiten. Wij wensen iedereen een mooi, gelukkig, gezond en bovenal liefdevol 2022. En wij bedanken iedereen die het afgelopen jaar betrokken is geweest bij SWD en J.C. De Border.

Donate € -