Kerststukjes gemaakt door tieners en jongeren voor ouderen en Perspektief

Gister heeft SWD in de middag samen met de tieners kerststukjes gemaakt, in de avond deden ook de jongeren allemaal mee bij de besloten activiteit met ook kerststukjes maken voor ouderen en bewoners van Perspektief.

Veel tieners van 10-15 jaar waren in de middag aanwezig om de kerststukjes te maken, SWD had allemaal leuke versieringen, een kaars, en heel veel takken die we van Groenrijk Rijswijk hadden gekregen voor deze leuke activiteit.

Een aantal tieners namen de kerststukjes mee naar huis, de rest liet ze staan, de jongeren en onze vrijwilligers maakte ze allemaal om later door SWD naar de ouderen van het Abtswoudehuis en Perspektief op de Bikolaan te brengen.

Het was erg leuk om te zien dat ook onze jongeren druk bezig waren met het maken van de kerststukjes, sommige gingen er helemaal in op, het eindresultaat was dan ook echt super leuk, zowel bij de tieners, als de jongeren, en ook de vrijwilligers hadden een erg mooi kerststukje gemaakt.

Gelukkig kunnen we ondanks de zeer strikte corona maatregelen toch erg leuke activiteiten middagen en avonden organiseren waarbij we de jeugd ook de verbinding laten maken met andere doelgroepen.

Donate € -