Mooi weer en wederom veel bezoekers bij de 5e editie van J.C. De Border Summer Vibes

Afgelopen zondag 14 augustus was de 5e editie van J.C. De Border Summer Vibes, het was weer een mooie zonnige dag met veel bezoekers, wederom een hoop plezier, en gelukkige jeugd, ouders, en natuurlijk ouderen. Ook kwam Mw. Schrederhof, wethouder wonen, zorg, onderwijs en sport, gezellig even langs. Handhaving kwam ook even buurten en later kwam de politie ook even een kijkje nemen en waren ‘jaloers’ op alle waterspellen, terwijl zij aan het werk waren in 30 graden. Ze zijn allen natuurlijk uitgenodigd voor een duik op de buikschuifbaan, maar helaas hadden zij geen zwemkleding bij zich.

Er stond deze week weer een surf rodeo, buikschuifbaan, maar nu een hele lange van 23 meter, pitch burst waterballonnenspel, zwembadjes en andere spelletjes. Bij de ‘attracties’ was het druk en overal stonden ze in de rij. Ondanks de enorme warmte vermaakte de jeugd en volwassenen zich prima.

Alles werd goed nat en koud gehouden door de vrijwilligers, zelfs het teer in de voetbalkooi werd zo nu en dan nat gespoten met koud water en het water in de zwembadjes werden af en toe ververst.

Zoals iedere zomervakantie activiteit bij J.C. De Border stonden er ook weer vrijwilligers bij het drinken. Alle koffie, thee, limonade en water is gratis en door de enorme warmte is er dan ook zo’n 80 liter vocht doorheen gegaan.

Rond 17:00 uur stond de bbq aan en hebben we samen met de bezoekers die zich hadden opgegeven lekker gegeten, het was gezellig en iedereen was enthousiast over de activiteiten.

Onze dank gaat uit naar al onze vrijwilligers, jongeren (die ook hebben geholpen) de bezoekers en attractie verhuur TimTom, DK groep en naar De Rode Feniks.

Fotoreportage gaat verder onder de donatie link

Donate € -