Met mooi versierde cup cakes verbinding tot stand gebracht tussen jong en oud bij Het Abtswoudehuis.

Na het succes van de vorige keer had SWD gistermiddag wederom de activiteit Cup cakes versieren op de planning staan voor tieners van 10 tot 15 jaar, sinds de versoepelingen van de Covid-19 maatregelen werkt SWD niet meer met inschrijvingen en dus wisten wij niet hoeveel tieners er dit keer aanwezig zouden zijn.

Het werd ontzettend druk, de hele zaal stond binnen no time vol en de ongeveer 75 cup cakes die door onze samenwerkingspartner Kim’s Bakery zijn gebakken en gesponsord, werden erg mooi versierd door de aanwezige tieners.

Deze Cup Cakes activiteit is georganiseerd om de verbinding tussen de jonge generatie en oudere generatie tot stand te brengen en de eenzaamheid die er is te verminderen, dit is vandaag dan ook goed gelukt.

De tieners waren ontzettend enthousiast, er werd veel gelachen, en er werden nieuwe contacten gelegd tussen de jonge bezoekers. Nadat alle cup cakes mooi waren versierd, is SWD met een groepje tieners en onder begeleiding van onze vrijwilligers naar het Abtswoudehuis Delft gelopen, dit is een verzorgingshuis midden in de wijk Tanthof (west) voor mensen met dementie.

De tieners werden enorm warm ontvangen door de bewoners en het personeel, de bewoners waren gelijk al enthousiast, sommigen kwamen gelijk even kijken naar de grote dozen met vele mooi versierde cup cakes, en uiteraard begonnen ze heerlijk te smullen toen ze werden uitgedeeld.

SWD hoopt dat de tieners, en bewoners en personeel van het Abtswoudehuis Delft hebben genoten van de cup cakes.

In de loop van de middag kwamen er nog wat andere tieners om te chillen door een potje te darten en tafeltennissen. Het was een fijne dag, met veel verbinding en nieuwe tieners/bezoekers.

Kijk hier voor alle foto`s in het foto album.

Wilt u een bedrag doneren voor het continueren van onze activiteiten voor de jeugd of andere activiteiten, dan kunt u op onderstaande link drukken en zelf uw gewenste bedrag invullen.

Donate € -