25 liter verse soep koken en gratis kerstmaaltijden weggeven aan wijkbewoners.

Vanmorgen waren Patrick en Vanessa al vroeg in J.C. De Border, zoals ieder jaar maken zij ongeveer 25 liter verse tomatensoep en uiensoep voor wijkbewoners die wel een heerlijke maaltijd kunnen gebruiken op 2e kerstdag. Vrijwilliger en bestuurslid Bianca kwam gelukkig even langs om te kijken hoe het ging en hielp gelijk even mee en heeft alle uien en specerijen voor in de soep gesneden. Fijn dat ook zij meehielp met het maken van de soep.

Na een aantal uren in de keuken waren Patrick, Vanessa en Bianca eindelijk klaar met de 25 liter soep, deze zou samen met de gratis maaltijden worden weggegeven vanavond. Ook J.C. De Border werd kerstelijk versierd en alle voorbereidingen waren getroffen. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Kippie Delft en Plusmarkt Tanthof, Vidomes, Delft voor Elkaar, Perspektief, Fonds1818 en Gemeente Delft.

Om 15:30 uur kwamen de vrijwilligers, DvE en de kerstman om de kerstmaaltijden uit te delen, er was soep, mensen konden kiezen uit een maaltijd van Kippie Delft of een maaltijd van Oriëntal en er waren verschillende pakken vla en slagroom.

Er kwamen zo’n 80 bewoners uit de wijk, die de maaltijden goed konden gebruiken, naar J.C. De Border om een kerstmaaltijd op te halen voor hunzelf of hun gezin.

Omdat er nog wat soep en toetjes over waren, zijn Patrick en Vanessa nog wat langs de huizen gaan brengen van bewoners uit de wijk. Iedereen waardeerde het ontzettend.