1 jarig jubileum van SWD in J.C. De Border.

Het is feest vandaag, want precies een jaar geleden startte SWD met de eerste activiteit voor tieners in J.C. De Border, en dat moet gevierd worden met een ‘gezonde’ borrel.

SWD heeft gisteravond met een aantal vrijwilligers en jongeren J.C. De Border al versierd, we hebben een aantal activiteiten vastgelegd op foto’s en deze in J.C. De Border gehangen (met dank voor de mooie printen van DvE).

Het zag er allemaal mooi en feestelijk uit en SWD heeft veel van de ‘gezonde’ hapjes zelf verzorgd.

Het was een mooie, heugelijke dag en er zijn veel genodigden langs geweest, leuk om te zien dat er zoveel mensen waren en we al zo veel samenwerkingen hebben gehad, dank hiervoor.

Wij willen onze vrijwilligers, jeugd, samenwerkingspartners en alle andere betrokkenen die het afgelopen jaar iets betekent hebben voor SWD ook ontzettend bedanken voor jullie bijdrage.

Ontzettend leuk dat ook wethouder Karin Schrederhof en lijsttrekker van Hart voor Delft Bram Stoop langs kwamen.

Wij hebben het afgelopen jaar al zoveel bereikt, ondanks alle onzekerheden is SWD gewoon met volle moed en enthousiasme doorgegaan voor de jeugd uit Tanthof, Delft e.o. en dit heeft zijn vruchten afgeworpen. SWD is ook zeker nog niet klaar, wij willen nog veel meer betekenen, niet alleen voor de jeugd, maar ook voor andere doelgroepen, en voor de wijk.

Lees hier het mooi geschreven artikel over ons 1 jarig bestaan, door Cheyenne Toetenel in de Delft op Zondag:

https://www.delftopzondag.nl/nieuws/algemeen/96027/stichting-welbevinden-delft-viert-jubileum-in-de-border

Donate € -