Herstelde Jeu de Boules baan J.C. De Border opgeknapt dankzij mooie samenwerking SWD en Hovenier Van der Heijden.

Afgelopen woensdag en donderdag is Hovenier Van der Heijden uit Den Hoorn bij J.C. De Border langs gekomen om de erg verpauperde Jeu de Boules baan in zijn geheel op te knappen, niet alleen werd de 10 cm aarde en groen, dat in de loop der jaren op de baan was gegroeid, weggehaald en afgevoerd, ook werden er nieuwe banden geplaatst en nieuw grind op de baan gelegd.

Deze mooie samenwerking komt voort uit een Meet & Match ontmoeting met vele instanties en bedrijven die elkaar proberen te helpen met een gesloten knip, Aarnoud van `t Hof van Hovenier Van der Heijden was gelijk enthousiast toen wij het voorstel deden en heeft ook zeer snel actie ondernomen.

Zelf had SWD ook al geprobeerd om de baan op te knappen maar dat was onbegonnen werk, er was zoveel aarde en groen op de baan gegroeid en er was zelfs een boom van 3 a 4 meter, SWD is dan ook super blij en erg dankbaar met de herstelde Jeu de Boules baan en de snelle actie van Hovenier Van der Heijden, uiteraard zullen wij op korte termijn een feestelijke opening organiseren.

Dat de baan een mooi sociaal project is om jong en oud te verbinden, bleek wel uit de potjes die Patrick Verbaan van SWD gelijk met de jeugd heeft gespeeld, er was zelfs een jongen bij die zijn eigen jeu de boules ballen had meegenomen van thuis toen hij wist dat de baan af was.

Hopelijk kan SWD de verbinding tussen jong en oud tot stand brengen middels deze mooie jeu de boule baan en de nog vele projecten die wij in de toekomst willen realiseren, mocht u zin hebben om te komen kijken en een potje met de jeugd of zelf te gooien, dan bent u uiteraard van harte welkom.

Woensdag 14 Juli 2021 zal de jeu de boules baan naast J.C. De Border officieel en feestelijk worden geopend, iedereen is welkom om langs te komen, SWD zorgt voor een hapje en drankje.

Kijk hier voor alle foto`s van herstelproces.

Wilt u een bedrag doneren voor het continueren van onze activiteiten voor de jeugd of andere activiteiten, dan kunt u op onderstaande link drukken en zelf uw gewenste bedrag invullen.

Donate € -