Uitgenodigd bij een delegatie uit Jordanië, Libië, Libanon en Tunesië

Vandaag is SWD uitgenodigd bij een delegatie (vooral burgemeesters) uit Jordanië, Libië, Libanon en Tunesië. SWD is uitgenodigd om de kennis over Delft te delen en de meerwaarde uit te leggen over de weerbaarheidstraining bij de jeugd.

Delft voor Elkaar was hier ook vertegenwoordigt en openden de presentatie/bijeenkomst. Daarna was onze BOUNCE trainer aan de beurt, hij heeft eerst iets uitgelegd over de weerbaarheidstraining, waarna we met zijn allen een BOUNCE oefening hebben gedaan.

Onze eigen burgemeester uit Delft Mw. M. van Bijsterveldt kwam ook nog iets vertellen over Delft. Een erg betrokken burgemeester. Nadat iedereen met elkaar op de foto was geweest, was het tijd om gezamenlijk even iets te eten en elkaar te ontmoeten. Leuke gesprekjes gevoerd en alles ging in het engels of via een tolk.

SWD is natuurlijk ook nog even alleen met onze burgemeester op de foto gegaan. Mw. Bijsterveldt vertelde dat ze trots was op ons, dat is toch mooi om te horen.

Ontzettend leuk dat dat wij hier bij mochten zijn. Onze dank gaat dan ook vooral uit naar Human Security Collective die deze bijeenkomst mogelijk heeft gemaakt.