Na annuleren kerstmarkt Bikolaan, toch nog oliebollen uitgedeeld aan wijkbewoners.

Na het annuleren van de kerstmarkt door de aangescherpte corona maatregelen heeft SWD samen met verschillende partners uit BikoBoeit, een vangnet in de wijk Tanthof, op zaterdag 18 december oliebollen, koffie, snoepgoed, en mandarijntjes uitgedeeld.

BikoBoeit is een vangnet in de wijk Tanthof die met verschillende organisaties samenwerkt, zo zitten in de werkgroep, Delft voor Elkaar, SWD, Perspektief, Gemeente Delft, Vidomes, PlusTanthof, en de wijkagenten Tanthof, samen proberen wij de leefbaarheid en veiligheid in en om de Bikolaan te verbeteren.

Aangezien we dit jaar met de aangescherpte corona maatregelen te maken hadden konden we helaas de kerstmarkt niet door laten gaan, omdat we niet helemaal alles wilde laten annuleren heeft Bikoboeit besloten dat we toch nog voor oliebollen, koffie, enz zouden zorgen.

Dit werd zeer gewaardeerd door het winkelend publiek, de oliebollen werden door de SWD kerstman samen met vrijwilligers aan bewoners uitgedeeld, en een bewoner van Perspektief zorgde voor het koffie inschenken, ook kwam wethouder Karin Schrederhof nog even een kijkje nemen.

Het was leuk om te zien dat we na het plaatsen van de kerstboom toch nog iets konden betekenen voor de bewoners deze kerst, op naar volgend jaar waar we wederom een poging gaan doen om de kerstmarkt te realiseren.

Donate € -