Leuke activiteiten en veel gezelligheid tijdens de Mei vakantie activiteiten week bij J.C. De Border.

Van 2 mei t/m 7 mei heeft SWD een week Mei vakantie activiteiten georganiseerd met leuk activiteiten voor alle leeftijden en voor de wijk.

Wij begonnen de week op maandag 2 mei met een sport en spel activiteit voor de jeugd uit de wijk Tanthof, maar in plaats dat er veel jeugd langs kwam, kwam Anita (Odensehuis De Linde) langs met een aantal van haar bezoekers. Na een bakkie koffie/thee zijn zij samen met vrijwilligers van SWD een potje jeu de boules gaan spelen en 1 dame wilde graag eens een keer leren poolen, dit hebben we dan natuurlijk ook gedaan.

Het was een gezellige middag en voor de bezoekers van het Odensehuis, alsmede voor de vrijwilligers van SWD voor herhaling vatbaar. Vanwege de AVG zijn hier geen foto’s van beschikbaar voor op de site.

Op dinsdag 3 mei zijn we gaan kano varen met de tieners, in het Abtswoude bos, dus gewoon in onze eigen achtertuin, De Polder. Wat was dat gaaf, erg veel gelachen, iedereen is kletsnat geworden en uiteraard zijn er weer 2 teams die niet goed op de route hadden gelet en verkeerd zijn gevaren en een heel stuk terug moesten. Deze activiteit gaan we zeker nog een keer organiseren.

Ook had SWD bij de avond inloop voor jongeren van 16-26 jaar een Nine Ball pooltoernooitje georganiseerd, dit was ook erg gezellig en de winnaar wonnen een heerlijk drankje en een Twix.

Woensdag 4 mei hadden we een reuze stormbaan in de voetbalkooi naast J.C. De Border. Naast de stormbaan hadden we nog wat balspellen. Toen we om 12:00 uur begonnen werd het al snel druk en dit bleef de hele dag zo.

De jeugd was heerlijk aan het klimmen en klauteren door de stormbaan heen en ouders en wijkbewoners hadden een plekje gezocht in en buiten de voetbalkooi of in de zon, uiteraard stond er een kopje koffie en thee klaar voor de volwassenen en limonade voor de jeugd met wat lekkers. Het was een geslaagde dag met zo’n 200-250 bezoekers.

Vrijdagavond werd er voor de jongeren een Hollandse avond georganiseerd, met zanger Mart Winkel en ook Donny Winkel kwam zingen. Er waren natuurlijk ook Hollandse hapjes, uiteraard kaas, wordt, nootjes en Hollandse stroopwafels.

Zaterdag 7 mei was de laatste mei-activiteit, de buikschuifbaan. Omdat deze baan zo’n succes was verleden jaar tijdens de Tanthof beach activiteiten heeft SWD deze in de mei vakantie ook weer gehuurd en weer kwamen er veel bezoekers op af, sommigen waren niet meer van de buikschuifbaan af te krijgen.

Ook veel ouders en wijkbewoners kwamen een kijkje nemen en waren allemaal ontzettend positief over de activiteiten die worden georganiseerd door SWD in de wijk, we kregen zelf berichtjes van ouders om ons te bedanken, erg lief en wij zijn hier uiteraard erg blij mee.

Klik hier voor meer foto`s van de Mei vakantie activiteiten week in het foto album.

Donate € -