Zelfgemaakte oliebollen en warme chocolademelk met slagroom voor de jeugd en de wijkbewoners

Vandaag was de laatste dag in 2022 dat SWD en J.C. De Border open waren voor publiek, van 12:30 tot 15:30 uur hebben de vrijwilligers van SWD zelf gemaakte oliebollen gebakken en deze uitgedeeld aan de jeugd en wijkbewoners.

Al vroeg waren de vrijwilligers bezig met het maken van het deeg en alles klaar zetten in J.C. De Border, rond een uurtje of één kwamen langzaam aan de tieners langs voor een warm plekje en een heerlijke oliebol gemaakt door onze Vrijwilliger Vanessa.

Ook kwam er een vader van een tiener en een jongere, die bij inlopen en activiteiten van SWD vaste bezoekers zijn, met een schaal met 100 appelflappen, hij had er heel veel zelf thuis gemaakt en deze 100 waren nog over.

Helaas was het weer de grote spelbreker want het regende behoorlijk wat de wijkbewoners waarschijnlijk thuis heeft gehouden, toch kwamen er nog wel een aantal langs en die hebben dan ook een heerlijke oliebol/appelflap en een bak warme choco met slaagroom gekregen.

De oliebollen en appelflappen die over waren heeft SWD zoals altijd weer uitgedeeld, wijkagent Marianne nam een schaal mee voor op het bureau, we zijn naar Perspektief geweest, en ook wat oudere bewoners in de wijk hebben we verrast.

SWD wenst iedereen een gezond 2023 toe en hoopt in het nieuwe jaar dat de wijkbewoners en ouders een keer langs willen komen, zodat zij kunnen zien wat we allemaal doen, en hoe J.C. De Border er uit ziet, op 09-01-2022 is er een gezonde nieuwjaarsborrel voor iedereen.