FIFA toernooi in J.C. De Border

Vanmiddag organiseerde SWD, in samenwerking met Haaglanden Beweegt, een supervet FIFA toernooi. Om 12:30 kwam de buurtsportcoach met de Playstation hardcases waarop de voetbalwedstrijden gespeeld gaan worden, deze moesten allemaal aan elkaar aangesloten worden.

Om 13:30 werd het al druk, er waren dit keer veel nieuwe gezichten wat altijd leuk is en ook zaten er bekende gezichten tussen, iedereen had zich om 13:45 ingeschreven en daarna konden we beginnen met de ‘groepsfase’ van het FIFA toernooi….De wedstrijden gingen bijna allemaal gelijk op en iedereen was enthousiast en sportief naar elkaar, de 2 beste van de groep gingen door naar de volgende groepsfase.

Tussendoor kregen de deelnemers en bezoekers (gratis) limonade en water (en/of koffie voor de ouders en toeschouwers) en er stond uiteraard gezond fruit, tomaatjes en komkommer, want na zo’n voetbaltoernooi heb je natuurlijk wat gezonde energie nodig.

Helaas vielen er nu uit wat deelnemers uit en gingen de winnaars van elke partij door naar de halve finale, deze wedstrijden gingen ook best gelijk op, totdat er 2 finalisten overbleven en dat was een zeer spannende pot, er werd gejuicht bij elke goal. Kyano was de winnaar van vandaag. Iedereen heeft super goed gespeeld en ook heel sportief.