Team J.C. De Border 1, wint 5 x 5 voetbal toernooi bij Full Speed na een zinderende finale en strafschoppen.

Met onze samenwerkingspartners Haaglanden Beweegt, Can i dream en de jongerenwerkers van Delft voor Elkaar werd er vanavond een 5×5 voetbaltoernooi georganiseerd voor jongens, de jongeren hadden vanuit J.C. De Border twee top teams samengesteld en hiermee is SWD naar het toernooi gegaan, FC De border team 1 en FC De Border team 2.

Omdat er veel jongeren maar ook tieners met teams kwamen is het toernooi in twee delen gesplitst, er was een toernooi tot 16 jaar, en een toernooi voor de wat oudere jongeren vanaf 16 jaar, SWD had in allebei de teams jongeren vanaf 16 jaar.

De eerste wedstrijd die gespeeld werd voor de jongeren vanaf 16 jaar was tussen beiden teams van SWD, het was spannend, maar uiteindelijk won FC De Border team 1 deze wedstrijd. Beide teams hadden het moeilijk tegen alle andere aanwezige teams, zo waren alle wedstrijden spannend en alle teams waren aan elkaar gewaagd.

Team 2 van FC De Border mocht strijden voor de 3e plek en deze wonnen ze, wat een ontzettende mooie prestatie was.

FC De Border team 1 zat in de finale en moest tegen team Kuijperwijk voetballen, het was een hele spannende, fanatieke, maar vooral hele sportieve wedstrijd. Er waren veel supporters van FC De Border aanwezig die het team kwamen aanmoedigen.

Team 1 van FC De Border won de finale via strafschoppen na een 0-0 wedstrijd en gingen naar huis met ieder € 50,- aan Bol.com cadeau kaarten.