Gratis kerstmaaltijden uitgedeeld aan Perspektief en wijkbewoners

Middels een samenwerking van SWD, Delft voor Elkaar, Perspektief, Plus Tanthof, en bewoners en partners uit de werkgroep #Bikoboeit, hebben wij op tweede kerstavond gratis maaltijden uit kunnen delen voor bewoners van Perspektief, en wijk bewoners die dit goed konden gebruiken.

Na een drukke toeloop op 2e kerstdag vorig jaar hebben de samenwerkende partners besloten dit jaar ook weer maaltijden uit te delen vanuit het pand van de oude DA drogist op de Bikolaan, het was weer top geregeld.

Dit jaar was er keuze uit twee soorten hoofdgerechten, vis of bami met kip, er waren twee soorten soep met brood, Perzische uiensoep en tomatensoep, een bakje maaltijd salade, een pak jus de orange, en als toetje een doosje met mini cornetto`s.

Het uitdelen moest wel onder strikte naleving van de aangescherpte corona maatregelen maar dit ging prima, er zijn zo`n 60 personen/gezinnen geweest die een heerlijke maaltijd mee konden nemen voor thuis, dit jaar hebben we gekozen om de bewoners van Perspektief en mensen die bij de voedselbank ingeschreven stonden een maaltijd aan te bieden.

Ook dit jaar vonden wij het weer erg dankbaar om te doen en uiteraard gaat er volgend jaar weer een vervolg komen!

Donate € -