Een gezellig etentje, mogelijk gemaakt door de statiegeld flessen en de fooienpot

Door het schoonhouden van de omgeving van J.C. De Border en gulle gevers, heeft alle jeugd gisteravond kunnen genieten van een gezellig etentje samen. Door alle plastic flessen te deponeren in onze eigen speciale flessenbak i.p.v. in de wijk neer te gooien, kon SWD ontzettend veel statiegeld ophalen.

SWD legt de jeugd dan ook uit dat zij op deze manier ook zelf kunnen sparen voor een leuke activiteit, de omgeving blijft zo opgeruimd en er valt iets leuks mee te verdienen, ook de fooienpot was goed gevuld, dus de opbrengst hiervan en de opbrengst van de statiegeld flessen leverden een mooi bedrag op.

Het 1e plan was om met de jongeren te gaan bowlen, maar omdat je hier een QR-code voor moest hebben of een negatieve corona test moet overleggen wilden veel jongeren toch niet mee. SWD heeft in overleg met de jongeren ervoor gekozen om dan een gezellig avondje pizza te eten met de tieners en jongeren in J.C. De Border.

Om 17:00 hebben eerst de tieners in de tienerruimte lekker pizza gegeten met 13 tieners. Het was dan ook ontzettend gezellig met zo’n aantal.

Om 18:30 werden er voor de jongeren 16 pizza’s gebracht, nu waren we wel met meer jongeren, maar alles is eerlijk verdeeld en niemand kwam dan ook iets te kort. Ook bij de jongeren was het erg gezellig.

SWD wilt alle jeugd, wijkbewoners die hun flessen bij ons gebracht hebben en iedereen die de fooienpot mee heeft helpen te vullen, ontzettend bedanken.

Uiteraard blijft de flessen container gewoon staan bij J.C. De Border dus iedereen kan blijven inleveren en we hebben een nieuwe fooienpot neergezet, zodat we nog een keer een leuke activiteit kunnen organiseren.

Klik hier voor alle foto`s in het foto album.

Donate € -