Steeds grotere drukte bij inloopdagen tieners en jongeren, en veel studenten bij actie cleanupall.

Afgelopen week was het weer erg druk bij de tienermiddagen en jongerenavonden in J.C. De Border, op woensdag waren er zo`n 25 tieners bij de tienermiddag, in de avond bij de jongeren waren er zelfs rond de 45, en op vrijdag was het eigenlijk precies hetzelfde, het was leuk om te zien dat ook een aantal oud bezoekers kwamen kijken.

Steeds meer jeugd weet SWD en J.C. De Border te vinden bij onze inloopdagen of activiteiten, en we krijgen dan ook erg veel positieve feedback van de jeugd maar ook van buurtbewoners, ouders, en organisaties, uiteraard hopen wij dit door te kunnen trekken naar de aankomende jaren aangezien de drukte laat zien dat de jeugd echt weer een plek zoals J.C. De Border nodig heeft.

Op vrijdag ochtend heeft SWD ook nog samengewerkt met de actie van Cleanupall.nl die met 50 studenten de wijk Tanthof schoon kwamen maken, dit was een onderdeel van hun grote actie waarbij er 450 studenten verdeelt over heel Delft straat afval opruimde van de straten en tussen het groen, SWD had bij J.C. De Border een heerlijk bekertje limonade met een koekje klaar staan voor de studenten.

Uiteraard steunt SWD dit soort acties zoals die van Cleanupall.nl aangezien ook wij dit erg belangrijk vinden!

Zondag 29-08-21 zal SWD de laatste editie van Tanthof Beach organiseren, The Final Edition.

Donate € -