SWD organiseert weer veel activiteiten in de zomervakantie bij ‘J.C. De Border Summer Vibes’

Aankomende zomervakantie organiseert SWD weer verschillende leuke wijkgerichte activiteiten rondom J.C. De Border, net als in de zomervakantie van 2021 met Tanthof Beach heeft SWD weer heel groot en leuk programma weten op te zetten voor de jeugd.

Een buikschuifbaan en een tobbedansbaan op de eerste zaterdag van de vakantie, de week erna Wipe Out Sweeper en Bungee Run, de derde zaterdag van de zomervakantie zijn er twee stormbanen van 18 meter lang in de voetbalkooi.

In de vierde week is er op zondag lasergamen in de voetbalkooi en vele sport spellen, ook kan er op de jeu de boule baan een potje gegooid worden, de week daarna zal de surfplank rodeo weer aanwezig zijn net als de Pitch Burst die er beide waren met Tanthof Beach.

In het laatste weekend van de zomervakantie is er op zondag een leuk braderie in de voetbalkooi, ook zal er een stormbaan aanwezig zijn, en is er van 16:00 tot 17:00/17:30 uur gezellige muziek gezongen worden door ‘Mart Winkel’.

SWD heeft dit zomervakantie activiteitenprogramma kunnen realiseren door samenwerking met Delft voor Elkaar en gemeente Delft, in samenwerking met andere welzijn organisaties is er ook een heel activiteitenprogramma gemaakt voor heel Delft.

Hier staan alle activiteiten, in alle wijken in, voor de periode van 11 Juli tot 21 augustus, kijk via de link hieronder wat er allemaal te doen is in Delft tijdens de zomervakantie.

www.sportenindelft.nl/check-hier-alle-zomeractiviteiten-voor-jongeren-in-delft/

Donate € -