Jeugd helpt met opknappen Jeu de Boulbaan tijdens inloopmiddag

Gistermiddag is SWD tijdens de inloopmiddag samen met de jeugd begonnen met het opknappen van de jeu de boulbaan, het is een behoorlijk project maar SWD wil de baan zo snel mogelijk weer in ere herstellen zodat iedereen er gebruik van kan maken, zowel jong als oud!

Ook de sigaretten afvalbak voor de ingang van J.C. De Border is met hulp van de jeugd verplaatst naar de hang-out, dit zodat alle sigaretten in de afvalbak verdwijnen i.p.v. op de grond.

Het is echt fijn om te zien dat de jeugd elke keer zo behulpzaam is met het opknappen en schoon houden van het terrein rondom J.C. De Border, gelukkig realiseren zij zich dat dit ook voor hun van belang is, TOP!

Ook is SWD heel blij met Werkse bij kinderboerderij Tanthof die ons elke keer weer helpen waar zij kunnen, onwijs bedankt!

SWD is druk bezig met een project om te kijken of de sport accommodaties naast J.C. De Border opgeknapt kunnen worden, dit betekend, een nieuwe of herstelde jeu de boulbaan, een onkruidvrije voetbalkooi met nieuw geschilderde belijning, en binnen de voetbalkooi uitbreiding met 2 basketbal palen.

Ook willen wij in ons project kijken of het mogelijk is om een aantal buiten fitness toestellen te kunnen laten plaatsen naast J.C. De Border zodat iedereen in de buitenlucht kan sporten.

Hopelijk kunnen we dit voor elkaar krijgen middels de gemeente en fondsen, maar ook middels vrijwilligers die ons willen helpen, dus mocht je affiniteit hebben met J.C. De Border, of sport je gewoon graag en zou het je leuk vinden dit te doen bij J.C. De Border, meld je dan aan via stichtingwelbevindendelft@gmail.com.

Mocht u willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, of andere projecten van SWD, bepaal dan hieronder zelf uw donatie bedrag.

Donate € -