Weerbaarheidstraining 2.0 (Bounce)

Vandaag was het weer zover, de 2e weerbaarheidstraining voor tieners. Dit keer waren er 4 nieuwe deelnemers, wat natuurlijk ontzettend leuk is, omdat we nu al op 8 deelnemers zitten.

De training begon met een introductie oefening om elkaar, en de nieuwe deelnemers, wat beter te leren kennen. Dit deden zij met het overgooien van een bal en de namen te noemen van andere deelnemers. Er werd ook ruimte gegeven aan de tieners om iets over zichzelf te vertellen.

Daarna moesten de tieners een oefening doen waar ‘samenwerken’ centraal staat, dit vonden de tieners wel een hele leuke oefening en ook daarna was er weer ruimte om te vertellen hoe zij het ‘samenwerken’ hebben ervaren.

Daarna was het tijd om te eten, maar dit moesten zij dit keer zelf maken. Zij gingen in 2-tallen pizza’s maken en daarna lekker opeten. De pizza’s werden mooi versierd en iedereen vond hun eigen gemaakte pizza erg lekker.

Toen was de training alweer ten einde. Volgende week zullen de trainers weer een ander programma organiseren voor de deelnemers.

Vanwege de AVG hebben we de tieners onherkenbaar gemaakt op de foto’s.