Mooi initiatief van CleanUpAll.nl

Vandaag was het zover, de Clean Up, wat een geweldige ochtend en wat hadden Cleanupall.nl, en de deelnemers ontzettende mazzel met het goede weer.

Mira en Angelique, bedenkers en uitvoersters van Cleanupall.nl, waren dit keer met hun mooie initiatief in onze wijk: afval prikken uit de wijk ‘Tanthof’.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20210627_100507-1024x768.jpg

Het zijn 2 hele enthousiaste dames van cleanupall.nl, met hart voor onze stad Delft. Deze ochtend bracht zo’n 50 enthousiaste deelnemers bijeen. Er werd vanaf verschillende plekken in Tanthof West afval geprikt en het eindpunt was bij J.C. De Border.

Er werd maar liefst 119,5 kilo opgehaald!!!

Nu natuurlijk hopen dat mensen zich ook een beetje bewust zijn geworden van al het afval in de wijk. De vreemdste voorwerpen werden er gevonden, ook helaas zelfs een go-scooter in de sloot, halve fietsen, rol dakbedekking e.d.

Wij, van SWD, mochten ook ons steentje bijdragen op het eindpunt van J.C. De Border, dit was fantastisch. SWD had limonade ter beschikking gesteld en onze vrijwilliger hielp ook een handje mee met het prikken en vegen van afval rondom J.C. De Border.

Ook Delft voor Elkaar stond er met de koffiehub, hartstikke lekker natuurlijk om even een vers kopje koffie of thee te nuttigen. En ook Stichting Stunt was van de partij, wat een fijne, behulpzame mensen.

Er kwamen ook wat wijkbewoners even een kijkje nemen wat er allemaal aan de hand was en waar deze drukte ineens vandaan kwam. De dames van Cleanupall.nl kregen een hoop ‘zeer terechte’ complimenten.

Na de clean up mochten alle deelnemers nog een heerlijk ijsje halen bij de kinderboerderij Tanthof. De volgende Clean Up in Tanthof steken wij weer onze handen uit de mouwen en SWD hoopt dan op nog meer aanmeldingen.

Wilt u een bedrag doneren voor het continueren van onze activiteiten voor de jeugd of andere avtiviteiten, dan kunt u op onderstaande link drukken en zelf uw gewenste bedrag invullen.

Donate € -