Bowlen in `t Karrewiel met de jongeren van 16-26 jaar.

Vanavond is SWD met 22 jongeren en 3 vrijwilligers gaan bowlen in bowlingcentrum `t Karrewiel, elke maand organiseert SWD een één grote activiteit buiten J.C. De Border, dit doen we naar behoefte van de jongeren zelf en laten hen mee helpen in het organiseren.

Deze maand is het bowlen, in mei gaan we kanoën, en in juni paintballen, SWD had voor vanavond eigenlijk 4 banen voor twee uur gereserveerd maar helaas was er 1 baan stuk dus waren de teams groter en speelde we op 3 banen, SWD had voor tussendoor 2 drankjes per persoon en bittergarnituur beschikbaar gesteld voor elke baan.

Het was vanavond oranje pin bowlen wat inhoud dat als je een gele of oranje pin als eerste had staan, je filmde en een strike gooide, je aan het rad mocht draaien voor een leuke prijs, de eerste die mocht draaien won een lolly, in totaal mochten we 3 keer aan het rad draaien, er werd ook nog een tweede uur gratis bowlen gewonnen.

De eerste en meest serieuze ronde werd nipt gewonnen door Mike met 115 punten, Luka werd op 1 punt na tweede met 114 punten, het potje daarna was iets minder competitief en werd er meer voor het plezier gegooid.

Helaas waren een aantal jongeren al weg voor de groepsfoto maar het was weer een zeer gezellige avond waarin niet alleen de jongeren het erg naar hun zin hadden, maar ook de vrijwilligers van SWD en jongerenwerker Denise van Delft voor Elkaar die ook mee was gegaan.

Donate € -