Druk bezocht FIFA 23 toernooi met een tweevoudig J.C. De Border kampioen.

Gistermiddag was het FIFA 23 toernooi voor de jeugd in J.C. De Border, het was een druk bezocht toernooi en een ontzettend leuke samenwerking met Rick en Rick van de Sportief Besteed Groep.

Al vroeg kwam de jeugd naar De Border om nog even te oefenen, Rick Burgering en Rick Tanke van Sportief Besteed Groep hadden een toernooi programma met QR code zodat de deelnemers op hun telefoon de standen en alles konden zien en bijhouden.

We hadden 16 inschrijvingen voor het FIFA 23 toernooi en de halve Border stond vol met meer jeugd, en ook ouders, die vol spanning mee aan het kijken was bij de verschillende deelnemers, het was een gezellige middag en de deelnemers waren lekker fanatiek.

Na alle wedstrijden in de poule gespeeld te hebben bleven er 4 beste spelers over die de halve finale speelde, dit waren erg spannende wedstrijden en uiteindelijk bleven Senn (de winnaar van de vorige editie) en Bjorn over om de finale te spelen, deze werd gewonnen door Senn die hiermee tweevoudig Border kampioen werd.