Met 40 jeugdigen skiën in de Uithof, een mooie afsluiter voor het jaar 2022

Donderdagavond was het dan zover, de laatste activiteit voor de jeugd in 2022, met het skiën had SWD een leuke activiteit georganiseerd om het jaar waardig af te sluiten, en dat bleek wel met de vele inschrijvingen, deze activiteit zat al weken vol en ook hier heeft SWD 10 extra plekken moeten reserveren.

Met een groep van 40 jeugdigen konden we 2 uur lang skiën in de Uithof in Den Haag, SWD had voor degene die wat minder ervaring hadden een skileraar geregeld, maar veel konden het al dus eigenlijk was dit niet nodig.

Vanaf het moment dat we de piste op konden werd er fanatiek geskied, eerst waren er nog die de kleine piste probeerden en er waren er ook bij die gingen gelijk van de hoogste piste, uiteindelijk ging bijna iedereen van de hoogste.

Een aantal keer werd er gevallen maar gelukkig ging alles goed en waren er geen blessures, ook bij de lift was het lachen aangezien er toch een aantal jeugdigen waren die er wat moeite mee hadden omdat het de eerste keer was.

Uiteindelijk heeft iedereen het super naar hun zin gehad en ook de ouders en vrijwilligers die mee waren komen kijken, hebben genoten van deze laatste activiteit voor de jeugd in 2022.

Morgen nog 1 dag met heerlijke zelf gemaakte oliebollen en chocolademelk met slagroom en het jaar zit er voor SWD weer op.