Met SWD naar hardloop evenement de Golden Tenloop

Een aantal vrijwilligers en jeugd van SWD (J.C. De Border) hebben vandaag als team deelgenomen aan de Golden Tenloop, dit is het grootste hardloopevenement van Delft, iedereen verzamelden zich bij tramhalte Bikolaan, waarna we samen naar de binnenstad van Delft gingen, ook ging er natuurlijk wat support mee.

Om 13:00 uur stond iedereen in zijn/haar vak alvorens zij van start zouden gaan, iedereen deed mee op de 5km, misschien zijn er die-hards die volgend jaar de 10 km willen lopen 😉

Om 13:15 klonk het startschot en ging iedereen in eigen tempo van start, iedereen ging als een speer en er werden dan ook mooie tijden neergezet. 1 van de vrijwilligers heeft zelfs zijn persoonlijk record van 23min 36sec gelopen. SWD is trots op al onze lopers die eigenlijk op het laatste moment (dus weinig tot niets geoefend) deelnamen aan het evenement. Toen de deelnemers van SWD allemaal over de finish waren gekomen, werden zij nog verrast met een medaille.

SWD wil alle deelnemers en supporters ontzettend bedanken, maar ook de organisatie van de Golden Tenloop heeft ook dit jaar weer een fantastisch evenement neergezet.